Първи ресторант от популярната българска верига Happy ще отвори врати в

...
Първи ресторант от популярната българска верига Happy ще отвори врати в
Коментари Харесай

Български ресторант от популярна верига за хранене отваря в Румъния

Първи ресторант от известната българска верига Happy ще отвори порти в румънската столица Букурещ, оповестява. Заведението ще се намира в комерсиалния център AFI Cotroceni.

Българският ресторант ще се простира на повърхност от 730 кв.м и би трябвало да отвори в края на първата половина на 2024 година, оповестяват от консултантската компания за недвижими парцели CBRE, която е медиатор на договорката.

" Happy Restaurants е прочут на някои румънци, които прекарват ваканциите си в България или в други европейски градове ", разяснява Иван Попов, който е основен изпълнителен шеф на Happy Restaurants.

Навлизането в Румъния е част от световния проект за развиване на компанията, който има за цел да нарасне от 40 на 70 местоположения до 2030 година и да се разшири на нови пазари, в това число Обединените арабски емирства - със заведение в Дубай.

На румънския пазар Happy Group възнамерява да отвори най-малко 5 ресторанта през идващите 5 години в Букурещ.
 Снимка 587531
Източник:

Happy още веднъж е разгласен за най-хубав ресторант в Лондон

Ресторант от българската верига за хранене е отличен като най-хубавият ресторант в Лондон за повторно, в класацията на British Restaurant Awards. Заведението в столицата на Англия се намира на емблематичния площад Piccadilly Circus.

Българският ресторант се състезава за оценката с 25 000 други ресторанта, а в избора участваха 1 000 000 души, които гласоподаваха.
 Happy е разгласен за най-хубав ресторант в Лондон
Български ресторант е разгласен за най-хубав в Лондон

В ранглиста British Restaurant Awards 2022

Първият ресторант от веригата Happy Bar & Grill е открит във Варна на Бъдни вечер - 24 декември 1994 година. Към днешна дата компанията ръководи и развива над 35 заведения в България, 5 в Барселона и един в Лондон. Клиентите на веригата за хранене са към 40 милиона всяка година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР